De mensen

OTBI bv staat voor Gerrit Jan Overvest.

OTBI bv heeft inmiddels ruime ervaring van enkele tientallen jaren op de werkvloer in het uitvoeren, monteren, onderhouden, service van installaties en het inspecteren conform de wettelijke kaders en managen van complexe onderhoudsprojecten> Gerrit Jan heeft zich in de loop van de jaren geprofileerd en bewezen als als betrouwbaar en staan voor kwaliteit.

Gerrit Jan heeft een groot netwerk met zelfstandigen welke het daadwerkelijke werk op de “werkvloer” uitvoeren. Dit netwerk is tot stand gekomen op basis van vertrouwen en op het principe:
“Zeggen wat je gaat doen en doen wat je zegt”.

Kwaliteit

De dienstverlening wordt gekenmerkt door de trefwoorden kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.
Kwaliteit leveren vinden wij vanzelfsprekend. De medewerkers van OTBI bv hebben een hoog kennisniveau. Zij houden zicht voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied.
Uiteraard krijgen zij regelmatig bijscholing en beschikken ze over de modernste software.

Innovatie vindt OTBI bv net zo normaal als kwaliteit. Binnen het beschikbare budget gaan wij altijd op zoek naar innovatieve, creatieve en geïntegreerde oplossingen. Deze aanpak leidt tot het meest effectieve en efficiënte eindresultaat. Voorbeelden van innovatieve en daardoor besparende en milieuvriendelijke oplossingen zijn thermoactieve bouwsystemen, fotovoltaïsche energieopwekking en warmte- en koudeopslag in de bodem.

Duurzaamheid heeft een duidelijke relatie met kwaliteit en innovatie. OTBI bv vertaalt duurzaamheid als ontwerpen met respect voor mens en milieu. Op het gebied van duurzaamheid zijn de afgelopen jaren grote stappen gezet, die met name tot uiting komen in de keuze voor energiezuinige installaties. Deze zijn bovendien dikwijls kostenbesparend.